ADIYAMAN / BESNİ - Kutluca İlkokulu

Kutluca İlkokulu

KUTLUCA KÖYÜ KUTLUCA KÜME EVLERİ NO 99 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Hizmet verenlerin ve alanların mutlu olduğu, göz kamaştıran bir okulda; fark yaratan, En iyisi olmak için uğraşan, hiçbir zaman yılmayan, cesur ve ahlaklı bireyler yetiştirmek
Misyon
Okuldan hizmet alanların; bütün ihtiyaçlarını giderme sorumluluğuyla hizmet alanların ve hizmet verenlerin mutlu olduğu, üstün niteliklere sahip, kaliteli bir okul ortamı oluşturmak. Kendi ayakları üzerinde durmayı bilen, bağımsız ve eleştirel düşünebilen öğrendiğini hayata geçirerek topluma iyi örnek olabilen, zevk ve beğenileri gelişmiş, toplumun başarısını kendi mutluluk ve başarısından üstün tutan, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisine ve yaşadığı çevreye değer veren, hak ve sorumluluklarını bilerek başkalarının hakkına saygı duyan, bilinçli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal eğitim sistemi
Karayolu ile sağlanmaktadır.
İlçe merkezinden servisle gidilmektedir.
Kutluca Köyü Besni/Adıyaman